TRYKSAGER


Dathoprint leverer alt indenfor tryksager i den bedste kvalitet. Uanset om du ønsker tryk på et mindre antal billige visitkort, flyers eller et stort antal kataloger, så har vi altså det helt rigtige udstyr til at producere opgaven. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sammen finder vi den bedste pris for netop dig!


Det er muligt at få tryk på ”alt” i én farve eller flere farver. Dathoprint trykker i flere forskellige formater og vi kan efterbehandle og forædle din tryksag. Vi har altså et hav af forskellige muligheder, så vi netop kan tilpasse efter dit behov.

Vores passionerede medarbejdere vil rådgive dig omkring materiale, størrelse, vægt samt efterbehandling, og vi vil også meget gerne hjælpe med at designe dit projekt, så du kan få det bedste udbytte af din investering. Vi står eksempelvis klar til at hjælpe med visitkortdesign, design af flyers og meget mere. Du får mulighed for at vælge om din tryksag skal være enkeltsidet, dobbeltsidet, mangesidet, flyers, foldere, bruchere, kataloger, visitkort, brevpapir, kuverter samt mange flere.


Som vores nyeste erhvervelse har vi nu mulighed for at lave både partiel 3D lak samt sølv- og guld præg. Det klares via vores MGI Jetvarnish maskine, som giver et fantastisk flot finish på eksempelvis visitkort. Så hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden iblandt de fleste ”kedelige” tryksager, så er det ved Dathoprint du skal få lavet din næste bestilling med et særligt touch fra vores nye maskine.


Vi tilbyder de fleste former for efterbehandling, hvilket vi prioriterer utrolig højt, da vi på den måde selv kan kontrollere kvaliteten af det udførte produkt, samt at leveringstiden vil blive overholdt.


For at bevise at alt dette ikke blot er ”pral”, så vil vi gerne tilbyde dig en særlig specielt designet opgave, til en favør pris på din første trykopgave!

Kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud og en snak om DINE næste tryksager!